;
WAAROM:

CNDTM SALON

De meeste mensen zoeken naar een goede nagelsalon. Deze salon moet netjes zijn en de styliste moet weten waar ze mee bezig is. Door je te certificeren als CND™ salon laat je zien dat kennis hebt van alle aspecten van het vak. Dat jij kiest voor een merk die gegarandeerd staat voor; kwalitatieve & hoogwaardige producten, educatie op niveau, stabiel merk, nieuwe innovaties, marktleider in gel polish en een merk wat luistert naar haar professionals. Hiermee onderscheid jij je van de rest. Je kan als professional altijd jouw cliënt voorzien van de juiste producten en informatie gebaseerd op jaren lang onderzoek en feiten. Laat aan jou cliënten zien dat jij met CND werkt en kiest voor het welzijn en de gezondheid van de nagels van jouw cliënten.

UITGELICHT:

CNDTM SALON

Op 15 januari 2012 opende NagelstudiJo voor het eerst haar deuren aan de Ambachtstrjitte 2 in het Friese Feanwâlden. Met trots kan Jolanda Walburg, eigenaresse, zeggen dat ze in tien jaar tijd een mooi klantenbestand heeft opgebouwd en met veel plezier en passie haar werk uitvoert.

In 2017 is haar droom uitgekomen en heeft ze een prachtige salon naast haar huis geopend. In de salon werkt ze met acryl, gel en CND™ plexigel. Maar ook met CND™ Shellac™ en Lecenté™.

NagelstudiJo is sinds 2016 een CND Educatiecentrum. Een kleinschalig opleidingscentrum waar Jolanda meestal privelessen geeft, zodat je de juiste begeleiding krijgt. Je kan bij haar terecht voor alle opleidingen die CND™ biedt. Ook maakt ze graag een training op maat, die aan jouw wensen voldoet.

Ben je gek op nail art, dan is een creatieve training met glitters en folies een aanrader bij NagelstudiJo.

UITGELICHT:

CNDTM SALON

Tien jaar geleden stapte Mariëlle, van Mariëlle Buijs | Nails & Knowledge in Veghel, de nagelwereld in en volgde de opleiding tot allround nagelstyliste. Na deze opleiding met succes te hebben afgerond, wilde ze meer. Ze wilde iets kunnen bieden wat niet iedere salon heeft.

Daar kwam CND™ om te hoek kijken. CND™ is marktleider op het gebied van nagelstyling en alles wordt ontwikkeld in het eigen laboratorium. Zij kunnen dus precies antwoord geven op de vragen hoe en waarom. Dat wilde ze ook! Werken met producten waar ze in gelooft en achter staat!

Ontwikkeling staat bij Mariëlle voorop; want stilstand is achteruitgang. Ze traint op regelmatige basis om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Zo zorgt ze ervoor dat ze verliefd blijft op haar werk en haar klanten een “WOW” gevoel geeft.

Na een omscholing bij CND™ werd ze gevraagd om docent te worden voor CND™. Naast dat ze haar cliënten voorziet van mooie nagels, mag ze dus ook nieuwe stylistes de fijne kneepjes van het vak leren. Ook dat doet ze met volle passie. Ze gaat door totdat de stylist het vak tot in detail kent en uitvoert.

Kennis is de sleutel tot succes. Door haar vakkennis en de aandacht voor haar cliënt en student, kan ze voor iedereen een behandeling op maat maken of een training c.q. opleiding bieden.

UITGELICHT:

CNDTM SALON

In het pittoreske Lieshout (in de buurt van Eindhoven en Helmond) vind je Eefje Timmers Nail Academy. Eigenaresse Eefje is sinds 2009 actief in de nagelwereld en opende in 2010 haar eerste salon, waarna ze al snel een tweede salon opende in Uden (shop-in-shop) in een kapsalon. Toen er kinderen kwamen is de salon in Uden verkocht. De salon-aan-huis in Lieshout is verhuisd naar een wat grotere plek.

Sinds 2017 is Eefje Education Ambassador voor CND™ en sinds 2019 kun je bij Eefje Timmers Nail Academy terecht voor alle trainingen en vakopleidingen die CND te bieden heeft. De kracht zit het in het kleinschalige, met veel persoonlijke aandacht en wanneer gewenst een training of trainingstraject op maat gemaakt, passend bij de behoeften van de cursist.

Eefje staat voor kennis en kunde in het nagelvak. Er is zoveel meer van belang om te weten, dan enkel datgene wat je ziet. Wanneer je kennis hebt van je technieken én producten, kan je je klanten pas echt goed informeren en voorzien van het systeem wat het beste ze past. Educatie is de sleutel tot succes!

INTERESTING FACT:

Word jij een
CNDTM salon

Enthousiast geworden en wil je graag worden gecertificeerd? Onze gecertificeerde salons leggen een examen af om zo aan de consument te kunnen tonen dat ze een salon zijn die voldoet aan de huidige eisen van een nagelsalon, waarbij de gezondheid en hygiëne van de natuurlijke nagel voorop staat! Door de salon te certificeren behoort de salon bij de top van de nagelstudio’s, krijgt de salon een plek in onze salon locator en geniet de professional zo van vele CND voordelen. Jouw salonnaam wordt uitgelicht en valt extra op!

colors-pic