;

Word jij Nagelstylist?

CND™ Educatie; opleidingen en trainingen gericht op jouw wensen en ambities!

Bij ons maakt leeftijd of ervaring niet uit. Wanneer de passie en motivatie er is, helpt CND™ Educatie je om jouw dromen waar te maken! Ben jij klaar om hard te werken en er voor te gaan? Dan zijn wij dat ook en kunnen we samen bouwen aan een mooie toekomst!

Wij trainen je graag om ijzersterk aan jouw carrière te beginnen. Bij ons leer je alle ins en outs om de beste te worden in het vakgebied. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste trends en werken enkel samen met docenten die hun vak verstaan en gaan voor de beste prestaties. Zij zijn getraind en opgeleid door het internationale team van CND™ Educatie en en doen er alles aan om het beste uit jou te halen om samen te bouwen aan een mooie toekomst in de beautybranche. Onze trainers hebben allemaal veel ervaring en zijn werkzaam in de praktijk. Ze weten dus precies wat jij nodig hebt om verder te groeien.

 

Ons lesmateriaal is uniek in de branche en krijgt jaarlijks een update zodat je werkt met de beste en meest actuele lesstof. Daarnaast voldoet ons lesmateriaal aan de NLQF eisen en dat betekend dat onze allround vakopleiding Gel, Acryl, Gel polish  is goedgekeurd als MBO niveau 3 opleiding en kun jij jouw vak diploma behalen bij TCI.

TCI is het onafhankelijk toetsing centrum in de beauty branche. Alle trainingen kunnen online of op locatie gevolgd worden, in groepsverband of privé. Zelfs lessen bij jou thuis behoren tot de mogelijkheid.

 

Wij geloven dat wanneer je werkzaam wil zijn in een creatieve, hands-on branche, het belangrijk is dat je vanaf het begin praktijkgericht wordt opgeleid. Alleen zo kun je je passie en creativiteit verder ontwikkelen en leren waar jouw talenten liggen. De trainingen bij CND™ Educatie maken het verschil doordat ze vaktechnisch op hoog niveau zijn en er wordt gewerkt met de beste producten in de markt. CND™ is dan ook al ruim 40 jaar marktleider en daar zijn wij trots op!

Voor een langdurige carrière is namelijk een goede basis nodig. We kijken verder naar wat jij nodig hebt om succesvol te kunnen zijn en dat is oplossingsgericht, communicatief, zelfbewust en zelfstandig werken en denken. Hierbij helpen we je graag!

Your passion is beauty, Our promise is education