Word jij Nagelstylist?

CND™ Educatie; opleidingen en trainingen gericht op jouw wensen en ambities!

Bij ons maakt leeftijd of ervaring niet uit. Wanneer de passie en motivatie er is, helpt CND™ Educatie je om jouw dromen waar te maken! Ben jij klaar om hard te werken en er voor te gaan? Dan zijn wij dat ook en kunnen we samen bouwen aan een mooie toekomst!

Your passion is beauty, Our promise is education

Word jij Nagelstylist?

Wij trainen je graag om ijzersterk aan jouw carrière te beginnen. Bij ons leer je alle ins en outs om de beste te worden in het vakgebied. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste trends en werken enkel samen met docenten die hun vak verstaan en gaan voor de beste prestaties. Zij zijn getraind en opgeleid door het internationale team van CND™ Educatie en en doen er alles aan om het beste uit jou te halen om samen te bouwen aan een mooie toekomst in de beautybranche. Onze trainers hebben allemaal veel ervaring en zijn werkzaam in de praktijk. Ze weten dus precies wat jij nodig hebt om verder te groeien.

Ons lesmateriaal is uniek in de branche en krijgt jaarlijks een update zodat je werkt met de beste en meest actuele lesstof. Daarnaast voldoet ons lesmateriaal aan de NLQF eisen en dat betekend dat onze allround vakopleiding Gel, Acryl, Gel polish  is goedgekeurd als MBO niveau 3 opleiding en kun jij jouw vak diploma behalen bij TCI.  TCI is het onafhankelijk toetsing centrum in de beauty branche. Alle trainingen kunnen online of op locatie gevolgd worden, in groepsverband of privé. Zelfs lessen bij jou thuis behoren tot de mogelijkheid.

Wij geloven dat wanneer je werkzaam wil zijn in een creatieve, hands-on branche, het belangrijk is dat je vanaf het begin praktijkgericht wordt opgeleid. Alleen zo kun je je passie en creativiteit verder ontwikkelen en leren waar jouw talenten liggen. De trainingen bij CND™ Educatie maken het verschil doordat ze vaktechnisch op hoog niveau zijn en er wordt gewerkt met de beste producten in de markt. CND™ is dan ook al ruim 40 jaar marktleider en daar zijn wij trots op! Voor een langdurige carrière is namelijk een goede basis nodig. We kijken verder naar wat jij nodig hebt om succesvol te kunnen zijn en dat is oplossingsgericht, communicatief, zelfbewust en zelfstandig werken en denken. Hierbij helpen we je graag!

Your passion is beauty

Our promise is education

WAAROM EEN

BEAUTYOPLEIDING
TRAINING VOLGEN?

Naast het aanbieden van trainingen en workshops zijn wij gespecialiseerd in het opleiden tot nail professional met onze CND™ vakopleidingen. Vakopleidingen bieden wij aan in alle systemen. Dat betekend dus dat er een vakopleiding is voor UV_Gel, Acryl en Gel polish. Wil jij je echt onderscheiden in de markt dan is er het onafhankelijke branche diploma wat Europees erkend is bij het NLQF als Niveau MBO 3 diploma. Daarmee ben jij dus verzekerd van een perfecte start van jouw carrière als stylist en dit diploma geeft jou waar nodig ook vrijstelling binnen het MBO onderwijs.
Wil jij je echter allen specialiseren in 1 productgroep, dan is dit uiteraard ook mogelijk en sluiten wij ook dat traject af met een onafhankelijk branche diploma.

WAAROM EEN

BEAUTYOPLEIDING
TRAINING VOLGEN?

CND™ Educatie werkt mbt deze onafhankelijke examens samen met TCI. TCI is een door het Ministerieel erkende exameninstelling op het gebied van educatie in de gehele beauty branche. In samenwerking met deze organisatie worden de vakopleidingen tot een hoger niveau gebracht met een landelijke onafhankelijke examinering. Natuurlijk kun je je talenten en creativiteit ook verder ontwikkelen met leuke trainingen die los te volgen zijn. Kijk snel op CNDEducatie.nl