;

Word nu een gecertificeerd
CND™ SHELLAC™ salon!

Heb jij altijd al gedroomd van een officiële certificering als CND™ SHELLAC™ salon? Pak dan nu je kans!

Op maandag 17 juni, bieden wij nagelstylisten die vóór 2022 een certificaat hebben ontvangen, gratis de mogelijkheid om dit CND™ SHELLAC™ certificaat te updaten en zo een officiële CND™ salon te worden!

Wat houdt het her-certificeren in?

Je woont een online webinar bij waarin de perfecte P.E.P., de applicatie, de verwijdering en een update over de producten worden behandeld. Daarnaast maak je een kennistoets over de anatomie en doe je een klein stukje praktijk thuis.

 

Wat zijn de voordelen bij deelname?

Nadat je jouw resultaten hebt ingestuurd en deze positief beoordeeld zijn, krijg je jouw nieuwe CND™ SHELLAC™ certificaat + een officiële CND™ SHELLAC™ salon raamsticker toegestuurd.

Ook krijg je 10% korting op je volgende aankoop en word je benoemd op onze Salonfinder op www.cndbenelux.com!

 

Wanneer is het her-certificeren?

Er zijn 2 momenten waarop jij het online webinar kan bijwonen:

Maandag 17 juni om 10:00 en om 19:00

WAAROM EEN

BEAUTYOPLEIDING
TRAINING VOLGEN?

Naast het aanbieden van trainingen en workshops zijn wij gespecialiseerd in het opleiden tot nail professional met onze CND™ vakopleidingen. Vakopleidingen bieden wij aan in alle systemen. Dat betekend dus dat er een vakopleiding is voor UV_Gel, Acryl en Gel polish. Wil jij je echt onderscheiden in de markt dan is er het onafhankelijke branche diploma wat Europees erkend is bij het NLQF als Niveau MBO 3 diploma. Daarmee ben jij dus verzekerd van een perfecte start van jouw carrière als stylist en dit diploma geeft jou waar nodig ook vrijstelling binnen het MBO onderwijs.
Wil jij je echter allen specialiseren in 1 productgroep, dan is dit uiteraard ook mogelijk en sluiten wij ook dat traject af met een onafhankelijk branche diploma.

WAAROM EEN

BEAUTYOPLEIDING
TRAINING VOLGEN?

CND™ Educatie werkt mbt deze onafhankelijke examens samen met TCI. TCI is een door het Ministerieel erkende exameninstelling op het gebied van educatie in de gehele beauty branche. In samenwerking met deze organisatie worden de vakopleidingen tot een hoger niveau gebracht met een landelijke onafhankelijke examinering. Natuurlijk kun je je talenten en creativiteit ook verder ontwikkelen met leuke trainingen die los te volgen zijn. Kijk snel op CNDEducatie.nl